Τηλεδιασκέψεις με χρήση του λογισμικού Skype for Business PDF Εκτύπωση
 
Για τον Διδάσκοντα:           Για τον Φοιτητή: 
     
Οδηγός Διδάσκοντα (Έκδοση 2.2)   Οδηγός Εκπαιδευόμενου (Έκδοση 2.1) (προαιρετικά)
    Σύντομος οδηγός 

Βίντεο 1: Εγκατάσταση Skype for business (Office365)

 

Βίντεο 1: Εγκατάσταση Skype for business (Office365) (προαιρετικά)

Βίντεο 2: Εργαλεία εκπαιδευτή στο Skype for business

 

Βίντεο 2: Οδηγός Εκπαιδευόμενου - Skype Meetings app (προτείνεται)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις δοκιμές σας τα παρακάτω δωμάτια

Δοκιμαστικό Δωμάτιο Φοιτητών https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/M1RNY72L

Δοκιμαστικό Δωμάτιο Διδασκόντων https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/2GNWEEX1

Αν συνδεθείτε ταυτόχρονα με άλλους χρήστες θα μπορείτε να δοκιμάσετε και το μικρόφωνο/ηχεία σας συνομιλώντας.

Εικονικά δωμάτια συνεδριών εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

   Ονοματεπώνυμο Υπερσύνδεσμος Δωματίου  e-mail 
Μέλη ΔΕΠ         Βενιέρης Δημήτριος https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/W6IUVUAF Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Δημόπουλος Κωνσταντίνος https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/V2KL39RD Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Καρακατσάνη Δέσποινα https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/IXB9A3DS Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Κατσής Αθανάσιος https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/O7487UY6 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Κοντούλη - Γείτονα Μαρία https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/IBFQVHZB Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Παπαθεοδώρου Θεόδωρος https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/WDVKXCMI Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Σπυριδάκης Εμμανουήλ https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/VXI7OXE4 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τζιμογιάννης Αθανάσιος https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/5WWOKX6R Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τσακίρη Δέσποινα https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/38VBEJ5E Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Γαζή Φωτεινή (Έφη) https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/4M1QCDCD Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Παπαδιαμαντάκη Παναγιώτα https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/EB6LCDYW Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Νικολακάκη Μαρία https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/0XUKHBLE Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Παπαρρηγόπουλος Ξενοφών https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/BNIUGY7S Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Σουλιώτης Κυριάκος https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/PIQHPNS6 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Κουτσαμπέλας Χρήστος https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/1AQ9NF0Z Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Φερώνας Ανδρέας https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/XCOXSHI6 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Φεφές Μιχάλης https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/S647XG31 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Φωτόπουλος Νίκος https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/5DLHN74I Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
       Σπυροπούλου Αθανασία https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/56MLQLOI Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Μακρυπόδης Βασίλης https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/Q3UXM8JE Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Νικολοπούλου Παυλίνα https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/WP0LKDCU Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τσιωτάκης Παναγιώτης https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/75IJ7JNI Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Κωνσταντίνος Πανάγος https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/I15IWRYV Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Ρόντου Μαρία https://pedis.webex.com/meet/psirconf05  
Μαρίτα Γαλάνη https://meet.lync.com/uopel-office365/megalani/UQQV1W2E  
Βανδώρος Σωτήρης 

https://pedis.webex.com/pedis/j.php?MTID=m26944dd3bc9bac5a1f67fbb661575ac6

Password: 3K3Gp6J93rM

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  
    
 

Προπτυχιακό Πρόγραμμα
(άλλοι Διδάσκοντες)

https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/IUNM1GO9 -
 

Erasmus meetings room

https://meet.lync.com/uopel-office365/ptsiotakis/VOLMNGFU -

 

Γοα να κατεβάσετε την πλήρη λίστα των εικονικών δωματίων συνεδριών εξ αποστάσεως εκπαίδευσης κάντε click εδώ