Μακρυποδης Βασίλης PDF Print
There are no translations available.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βασίλης Μακρυπόδης

 

Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό

 

Τηλ: +302741074995

email: bmakryp at uop dot gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Βασίλης Μακρυπόδης είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. και ανήκει στο Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.Το γνωστικό του αντικείμενο είναι, «Πληροφορική και Εφαρμογές».

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στο πεδίο της Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών στη θεματική κατεύθυνση «Πληροφορική και Εφαρμογές» από το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Η μεταπτυχιακή του διατριβή έχει θέμα, «Έλεγχος ασφάλειας ιστοχώρων: μεθοδολογίες και έλεγχος ευπαθειών».

Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον ιδιωτικό τομέα σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών ως μηχανικός δικτύων, ενώ στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής εργάζεται από το 2003 έως σήμερα. Συγκεκριμένα:

  • 5/2003 – 12/2004 ως συμβασιούχος Μηχανικός δικτύων. Ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση της επέκτασης του δικτύου δεδομένων και φωνής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο σύνολο του.
  • 12/2004 – 12/2014 ως Ειδικό Τεχνικό Προσωπικό (Ε.Τ.Ε.Π.).

- Ασχολήθηκε με την παραμετροποίηση και την συντήρηση του δικτύου φωνής και δεδομένων του Τμήματος,
- Συμμετείχε σε πλήθος διαγωνισμών και επιτροπών του Τμήματος και του Ιδρύματος,
- Πραγματοποίησε τη μελέτη την κατασκευή και παρείχε την υποστήριξη της αίθουσας τηλεδιασκέψεων του Τμήματος,
- Παρείχε την υποστήριξη της υπηρεσίας τηλεδιασκέψεων e-presence.gr του Ε.Δ.Ε.Τ.,
- Υποστήριξε τους φοιτητές του Τμήματος σχετικά με τους Ιδρυματικούς τους λογαριασμούς και τις προσφερόμενες υπηρεσίες σε αυτούς όπως, email, eclass, eudoxous, ακαδημαϊκή ταυτότητα κ.α.,
- Διαμόρφωσε και συντήρησε επί σειρά ετών τα 2 εργαστήρια υπολογιστών του Τμήματος, 45 ηλεκτρονικών υπολογιστών,
- Παρείχε εφαρμοσμένο διδακτικό έργο επί σειρά ετών στα μαθήματα, «Εισαγωγή στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών», «Μεθοδολογία Κοινωνικής/Εκπαιδευτικής Έρευνας» και «Ψηφιακός και Πληροφοριακός Γραμματισμός»

  • 12/2014 – Σήμερα ως Ειδικό Τεχνικό Προσωπικό (Ε.ΔΙ.Π).

- Παρείχε εφαρμοσμένο διδακτικό έργο έως το 2018 στο μάθημα «Εισαγωγή στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών»
- Παρέχει εφαρμοσμένο διδακτικό έργο στο μάθημα «Ψηφιακός και Πληροφοριακός Γραμματισμός»