(16-03-2020) Ανακοίνωση - Επικοινωνία με υπηρεσίες του Τμήματος PDF Εκτύπωση

Σύμφωνα με την από 15.3.20 ανακοίνωση της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, που αφορά πρόσθετα μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστεί η διάδοση του κορωνοϊού COVID-19, ενημερώνεται η ακαδημαϊκή κοινότητα ότι:

Η υποβολή και διεκπεραίωση των όποιων αιτημάτων/υποθέσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς και η επικοινωνία με αυτές, τόσο των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας όσο και του κοινού, θα πραγματοποιείται, μέχρι νεωτέρας, μόνο εξ αποστάσεως (τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ταχυδρομικής αποστολής), ώστε να αποφευχθεί η συνάθροιση σημαντικού αριθμού ατόμων σε χώρους και γραφεία των διοικητικών οργανικών μονάδων, συμπεριλαμβανομένων των Γραμματειών και των αυτοτελών μονάδων του Ιδρύματος.


Στοιχεία επικοινωνίας:

Γραμματεία Τμήματος: τηλέφωνο: 2741074991, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Γραμματεία Mεταπτυχιακών Προγραμμάτων: τηλέφωνο: 2741074992, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Bιβλιοθήκη: τηλέφωνο 2741074997, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.