ΠΜΣ “Εκπαιδευτική Πολιτική: Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Διοίκηση” Ωρολόγιο Πρόγραμμα Εαρινού Εξαμήνου ακ. έτους 2021-22 (Ορθή επανάληψη)

Για το αναλυτικό πρόγραμμα της ειδίκευσης: «Εκπαιδευτικά Προγράμματα και Υλικό (Συμβατικές και e-Μορφές): Πολιτικές και Πρακτικές». πατήστε εδώ Για το αναλυτικό πρόγραμμα της ειδίκευσης: «Εκπαιδευτική Πολιτική και Διοίκηση» πατήστε εδώ – 2η Ορθή επανάληψη

ΠΜΣ “Κοινωνική Πολιτική” Ωρολόγιο Πρόγραμμα Εαρινού Εξαμήνου

Για το αναλυτικό πρόγραμμα της ειδίκευσης «Πολιτικές για τη Μετανάστευση, τις Κοινωνικές Διακρίσεις και την Ιδιότητα του Πολίτη» πατήστε εδώ. Για το αναλυτικό πρόγραμμα της ειδίκευσης«Οικονομία Διοίκηση και Πολιτικές Υγείας»πατήστε εδώ. Για το αναλυτικό πρόγραμμα της ειδίκευσης «Ευρωπαϊκή Κοινωνική Πολιτική» πατήστε εδώ.

Πρόγραμμα Υποστηρίξεων Μεταπτυχιακών Διπλωματικών Εργασιών του ΠΜΣ “Κοινωνική Πολιτική”

Για το αναλυτικό πρόγραμμα της ειδίκευσης «Πολιτικές για τη Μετανάστευση, τις Κοινωνικές Διακρίσεις και την Ιδιότητα του Πολίτη» πατήστε εδώ. Για το αναλυτικό πρόγραμμα της ειδίκευσης«Οικονομία Διοίκηση και Πολιτικές Υγείας»πατήστε εδώ. Για το αναλυτικό πρόγραμμα της ειδίκευσης «Ευρωπαϊκή Κοινωνική Πολιτική» πατήστε εδώ. Για τις οδηγίες διεξαγωγής πατήστε εδώ.

ΠΜΣ “Κοινωνική Πολιτική” – Πρόγραμμα Εξεταστικής Χειμερινού Εξαμήνου 2021-22

Ειδίκευση: “Ευρωπαϊκή Κοινωνική Πολιτική”:  (Δείτε το πρόγραμμα εδώ) Ειδίκευση: “Οικονομία, Διοίκηση και Πολιτική Υγείας”:  (Δείτε το πρόγραμμα εδώ) Ειδίκευση: “Πολιτικές για τη Μετανάστευση, τις Κοινωνικές Διακρίσεις και την Ιδιότητα του Πολίτη” (Δείτε το πρόγραμμα εδώ)

Ωρολόγιο Πρόγραμμα Χειμερινού Εξαμήνου ΠΜΣ «Εκπαιδευτική Πολιτική: Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Διοίκηση» (Ορθή επανάληψη 23/12/2021)

ΠΜΣ  «Εκπαιδευτική Πολιτική: Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Διοίκηση»Ειδίκευση: «Εκπαιδευτική Πολιτική και Διοίκηση»(δείτε το πρόγραμμα εδώ)

Τελετή ορκωμοσίας 21 Δεκεμβρίου 2021-Πληροφορίες προσέλευσης

Στον σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τις ώρες πραγματοποίησης των τελετών ορκωμοσίας της Τρίτης 21.12.2021, καθώς και λεπτομέρειες για τον τρόπο προσέλευσης και παραμονής στο χώρο της τελετής.