Βενιέρης Δημήτριος

Τηλέφωνο: 27410-74357, εσωτερικό: 5315
Καθηγητής Κοινωνικής Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Συντονιστής της Κατεύθυνσης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Ευρωπαϊκή Κοινωνική Πολιτική».

Δημόπουλος Κωνσταντίνος

Ο Κώστας Δημόπουλος σπούδασε Φυσικός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης MSc στη Διδακτική των Φυσικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο του Reading (Μ. Βρετανία) και Διδακτορικό στις Επιστήμες της Αγωγής από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Μπαγάκης Γεώργιος

Καθηγητής στο γνωστικό αντικείμενο Μεθοδολογία και Πολιτικές ΔιαΒίου Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Κόρινθος).

Καρύδης Βασίλειος

Ο Βασίλης Καρύδης σπούδασε νομικά στην Αθήνα, εγκληματολογικές επιστήμες στο Λονδίνο (University College London) και είναι διδάκτωρ του τμήματος Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου δίδαξε από το 1993, ως μέλος ΔΕΠ.

Κοντιάδης Ξενοφών

Ο Ξενοφών Ι. Κοντιάδης σπούδασε νομικά στην αθήνα και το Μόναχο. Η διδακτορική του διατριβή έχει αντικείμενο τη συνταγματική κατοχύρωση του κράτους πρόνοιας και των κοινωνικών δικαιωμάτων.

Παπαθεοδώρου Π. Θεόδωρος

Ο Θεόδωρος Π. Παπαθεοδώρου γεννήθηκε στην Πάτρα το 1965, όπου και τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στο Πειραματικό Σχολείο και στο Πρότυπο Κλασσικό Λύκειο Πατρών.