Πολιτική Αριστείας PDF Εκτύπωση

Από το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 το Τμήμα υιοθέτησε πολιτική αριστείας για την ενεργότερη εμπλοκή των φοιτητών με τη διαδικασία μάθησης. Η πολιτική αυτή περιλαμβάνει

  • Βραβεία αριστείας/εύφημο μνεία στον φοιτητή κάθε έτους που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία.
  • Δυνατότητα 6 φοιτητών που αρίστευσαν στο τέλος του δεύτερου έτους των σπουδών τους να συμμετέχουν (κατά το τρίτο έτος των σπουδών τους) σε ερευνητικά προγράμματα μελών ΔΕΠ του Τμήματος εφ’ όσον επιθυμούν να αποκτήσουν ερευνητική εμπειρία.
  • Εύφημο μνεία και συστατική επιστολή από τον πρόεδρο του Τμήματος στους αριστεύσαντες αποφοίτους του Τμήματος.
  • Υποτροφίες αριστείας (μέχρι 6 ανά έτος) που ανέρχονται στο 100% των διδάκτρων - σε έναν αριστεύσαντα απόφοιτο κάθε κατεύθυνσης που επιθυμεί να συνεχίσει σπουδές στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Τμήματος.

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ 2017-18

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Τμήματος η τελετή απονομής των βραβείων για τους αριστεύσαντες φοιτητές για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18. Κατά την τελετή δόθηκαν από τον Κοσμήτορα της Σχολής, τον Πρόεδρο και του Τμήματος εύφημες μνείες στους φοιτητές που εξετάστηκαν επιτυχώς σε όλα τα μαθήματα του έτους τους και έλαβαν την υψηλότερη βαθμολογία και μια υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα.

Αναλυτικά βραβεύτηκαν οι:

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ εύφημος μνεία για την επίδοσή του στο α΄ έτος σπουδών

ΚΟΥΡΜΠΕΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ εύφημος μνεία για την επίδοσή του στο β΄ έτος σπουδών

ΚΑΤΣΙΚΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ εύφημος μνεία για την επίδοσή του στο γ΄ έτος σπουδών

ΘΑΝΑΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές για την επίδοσή της στο δ΄έτος σπουδών.