(08-10-2021) Πρόσκληση σε Εκδήλωση για τις Επαγγελματικές Προοπτικές των Φοιτητών την Πέμπτη 14/10 PDF Print
There are no translations available.

Αγαπητοί/ες φοιτητές/τριες,

Οι Συντονιστικές Επιτροπές των ΠΜΣ «Εκπαιδευτική Πολιτική: Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Διοίκηση» και «Εκπαίδευση, Ανθρώπινο Δυναμικό και Πολιτικές Απασχόλησης» του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Παν/μιου Πελοποννήσου, έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν την Πέμπτη 14/10 και ώρα 6:00μμ σε διαδικτυακή Εκδήλωση-Συζήτηση με θέμα: «Εκπαίδευση, Κατάρτιση, Δια Βίου Μάθηση: Κοινωνικές Προκλήσεις και Επαγγελματικές Προοπτικές».

Για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση μπείτε στο σύνδεσμο http://tiny.cc/imerida .

Στην εκδήλωση θα τοποθετηθούν εκπρόσωποι μεγάλων κοινωνικών φορέων της χώρας όπως ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών-ΣΕΒ, η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας-ΓΣΕΕ, και η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας- ΓΣΕΒΕΕ ενώ παράλληλα θα κάνουν παρεμβάσεις απόφοιτοι του Τμήματος οι οποίοι σήμερα σταδιοδρομούν ως επαγγελματίες στο πεδίο της Εκπαίδευσης Μεταναστών (ΜΚΟ) και της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΙΕΚ).

Εν συνεχεία θα ακολουθήσει συζήτηση όπου οι καλεσμένοι μας αλλά και οι Καθηγητές του Τμήματος θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων φοιτητών σχετικά με τις επαγγελματικές τους δυνατότητες και προοπτικές. Ωστόσο μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας και πριν την εκδήλωση μέσω του συνδέσμου http://tiny.cc/qpre .

Ειδικότερα τα θέματα που θα αναλυθούν είναι:

Οι δεξιότητες που σήμερα αναζητούνται με ιδιαίτερη ένταση στην αγορά εργασίας
Οι προοπτικές του πεδίου της δια βίου μάθησης ως επαγγελματικού χώρου
Το προφίλ του αποφοίτου του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής και η συμβατότητά του με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας στο πεδίο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης
Θα χαρούμε να σας δούμε όλους και όλες την Πέμπτη!

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα το πρόγραμμα της εκδήλωσης πατώντας στο σύνδεσμο: https://bit.ly/3Df47zd