Τελετή ορκωμοσίας 31 Μαΐου 2022

Την Τρίτη 31 Μαΐου 2022 θα πραγματοποιηθεί τελετή ορκωμοσίας των πτυχιούχων του Τμήματος (προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτόρων). Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στην ανακοίνωση που ακολουθεί. Για την Ανακοίνωση Ορκωμοσίας, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Ωράριο λειτουργίας ΠΜΣ Εκπαιδευτικής Πολιτικής

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Η Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εκπαίδευση, Ανθρώπινο Δυναμικό, Πολιτικές Απασχόλησης» και «Εκπαιδευτική Πολιτική: Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Διοίκηση» θα λειτουργεί κατά τις εξής ημέρες και ώρες: Υπεύθυνη επικοινωνίας: κ. Κουτρή ΕλένηΤηλέφωνο επικοινωνίας: 27410 74994email επικοινωνίας: edupolpms-secr@uop.gr

ΠΜΣ “Εκπαιδευτική Πολιτική: Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Διοίκηση” Ωρολόγιο Πρόγραμμα Εαρινού Εξαμήνου ακ. έτους 2021-22 (Ορθή επανάληψη)

Για το αναλυτικό πρόγραμμα της ειδίκευσης: «Εκπαιδευτικά Προγράμματα και Υλικό (Συμβατικές και e-Μορφές): Πολιτικές και Πρακτικές». πατήστε εδώ Για το αναλυτικό πρόγραμμα της ειδίκευσης: «Εκπαιδευτική Πολιτική και Διοίκηση» πατήστε εδώ – 2η Ορθή επανάληψη

ΠΜΣ “Κοινωνική Πολιτική” Ωρολόγιο Πρόγραμμα Εαρινού Εξαμήνου

Για το αναλυτικό πρόγραμμα της ειδίκευσης «Πολιτικές για τη Μετανάστευση, τις Κοινωνικές Διακρίσεις και την Ιδιότητα του Πολίτη» πατήστε εδώ. Για το αναλυτικό πρόγραμμα της ειδίκευσης«Οικονομία Διοίκηση και Πολιτικές Υγείας»πατήστε εδώ. Για το αναλυτικό πρόγραμμα της ειδίκευσης «Ευρωπαϊκή Κοινωνική Πολιτική» πατήστε εδώ.

Πρόγραμμα Υποστηρίξεων Μεταπτυχιακών Διπλωματικών Εργασιών του ΠΜΣ “Κοινωνική Πολιτική”

Για το αναλυτικό πρόγραμμα της ειδίκευσης «Πολιτικές για τη Μετανάστευση, τις Κοινωνικές Διακρίσεις και την Ιδιότητα του Πολίτη» πατήστε εδώ. Για το αναλυτικό πρόγραμμα της ειδίκευσης«Οικονομία Διοίκηση και Πολιτικές Υγείας»πατήστε εδώ. Για το αναλυτικό πρόγραμμα της ειδίκευσης «Ευρωπαϊκή Κοινωνική Πολιτική» πατήστε εδώ. Για τις οδηγίες διεξαγωγής πατήστε εδώ.

ΠΜΣ “Κοινωνική Πολιτική” – Πρόγραμμα Εξεταστικής Χειμερινού Εξαμήνου 2021-22

Ειδίκευση: “Ευρωπαϊκή Κοινωνική Πολιτική”:  (Δείτε το πρόγραμμα εδώ) Ειδίκευση: “Οικονομία, Διοίκηση και Πολιτική Υγείας”:  (Δείτε το πρόγραμμα εδώ) Ειδίκευση: “Πολιτικές για τη Μετανάστευση, τις Κοινωνικές Διακρίσεις και την Ιδιότητα του Πολίτη” (Δείτε το πρόγραμμα εδώ)