ΠΜΣ Κοινωνική Πολιτική 2021-22 – Πρώτη Ανακοίνωση για τις συνεντεύξεις των υποψηφίων 2021-22 (17-18/09/2021)

Σας ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον σας για το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα.

Σύμφωνα με την Προκήρυξη του ΠΜΣ οι συνεντεύξεις των υποψηφίων προγραμματίζεται να διεξαχθούν δια ζώσης κατά το διήμερο 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2021 στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Κοινωνικής Πολιτικής.

  • Την Παρασκευή 17/09 θα πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις που αφορούν τις κατευθύνσεις «Πολιτικές για τη Μετανάστευση, τις Κοινωνικές Διακρίσεις και την Ιδιότητα του Πολίτη» και «Ευρωπαϊκή Κοινωνική Πολιτική» (από 12.00 και μετά).
  • Το Σάββατο 18/09 θα πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις που αφορούν τις κατευθύνσεις «Οικονομία, Διοίκηση και Πολιτική Υγείας»,  «Πολιτικές για τη Μετανάστευση, τις Κοινωνικές Διακρίσεις και την Ιδιότητα του Πολίτη» και «Ευρωπαϊκή Κοινωνική Πολιτική» (από 11.00 και μετά).  

Στο πλαίσιο των υφιστάμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων, οι συνεντεύξεις θα γίνουν ανά ολιγομελείς ομάδες και με βάση ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα εισόδου και εξόδου από το Τμήμα που θα τηρηθεί με απόλυτη ακρίβεια. Η είσοδος στους υποψηφίους θα γίνεται με τις αστυνομικές τους ταυτότητες και την προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού/νόσησης ή rapid test (48 ωρών). Η συνεχής χρήση μάσκας από όλους, σε όλους τους χώρους του Τμήματος είναι υποχρεωτική και η μεγαλύτερη δυνατή αποφυγή συγχρωτισμού απολύτως αναγκαία.

Σε περίπτωση μη προσέλευσης του υποψηφίου την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα της δια ζώσης συνέντευξης, η συμμετοχή του στη διαδικασία επιλογής για το Π.Μ.Σ. αποκλείεται ανεξαιρέτως.

Τέλος, το ακριβές χρονοδιάγραμμα των συνεντεύξεων με αναλυτικές οδηγίες προσέλευσης-αποχώρησης καθώς και τα ονόματα των υποψηφίων ανά ομάδα προσέλευσης θα ανακοινωθούν άμεσα.